Abarca B&M Collection con rebajas

Abarcas menorquinas de la marca MIBO con velcro (Talla 20-28) y normales (Talla 29-35)

Avarca velcro tuba-timp Avarca mussols

Liquidamos el stock de nuestras abarcas con rebajas importantes (rebajado a   20,00 €).

Liquidem l’stock de les nostres avarques amb rebaixes importants (rebaixats a 20,00 €)

Les avarques menorquines són el calçat tradicional de l’illa de Menorca. Fabricats amb cuir o pell de vaca, i ara la sola és de cautxú.Les talles més petites duen una sola microporosa (goma injectada en aire) que les fa més lleugeres i un sistema de tancament amb velcro que facilita l’ús i la subjecció. En els últims anys la popularitat de les avarques menorquines ha augmentat de forma considerable ja que és un calçat resistent, lleuger i còmode. Aquest fet ha provocat que hagin aparegut molts imitadors, contra els quals lluita l’Associació de Fabricants de Calçat de Menorca i el Consell Insular amb la creació del distintiu Producte de Menorca, que protegeix l’avarca tradicional fabricada a l’illa.               Mibo Cosits ha fabricat aquestes avarques amb els dissenys de Birgit Euler.

http://www.brotonsmercadal.com/lg/CA/productes Articles de regal – Avarques

Avarca velcro clarinets

Busca aquesta avarca en català

Busca esta abarca en castellano

Las abarcas menorquinas son el calzado tradicional de la isla de Menorca. Están fabricadas con cuero o piel de vacuno, con la suela de caucho. Las tallas más pequeñas llevan una suela microporosa (goma inyectada en aire) que las hace más ligeras, y su sistema de cierre con velcro facilita su uso y sujeción. En los últimos años, la popularidad de las abarcas menorquinas ha aumentado de forma considerable, por ser un calzado resistente, ligero y cómodo. Esto ha provocado que hayan aparecido muchos imitadores contra los que lucha la Asociación de Fabricantes de Calzado de Menorca y el Consell Insular, a partir de la creación del distintivo de Producte de Menorca que protege la abarca tradicional fabricada en la isla. – Mibo Cosits ha fabricado estas abarcas con los diseños de Birgit Euler.

http://www.brotonsmercadal.com/lg/ES/productes  Artículos de regalo – Abarcas

The famous “Avarca” (sandals) is the traditional shoe from Menorca. Handcrafted from leather and a sole in the style of a car tyre, is this a comfortable shoe for the summer or even suitable as a house shoe. The small sizes are made with a special “hook and loop” system and lighter micro porous soles. These last years the popularity of these comfortable, light and resistant sandals has risen considerably and the Menorcan “Avarca” is now protected by the Government with the label “Product of Menorca” to avoid copies. – Mibo Cosits have made these cute shoes with the sweet musical birds painted by Birgit Euler.

http://www.brotonsmercadal.com/lg/EN/productes  Go to our Gift shop (Avarca Sandals) and see our selection:

Seleccio-avarca-web.jpg

Ho podeu combinar també amb les divertides samarretes (Talles de 6 mesos a 11-12 anys), alguns models també en talles d’adults (M – L – XL)

Samarreta clarinets   Samarreta trio

Samarreta Duo clarinets                                     Samarreta Trio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada