AFECTACIONS Corona Virus. Formulari de valoració d’impacte en la cultura

Formulari que ha implementat el Departament de Cultura per fer un seguiment de l’impacte econòmic de la crisi generada pel COVID-19 en el sector cultural

Davant la situació actual i les afectacions que les restriccions pel COVID-19 al sector cultural, trobem imprescindible valorar i quantificar les afectacions reals d’aquestes mesures en la cultura.

A través d’aquest formulari volem que ens feu arribar les activitats culturals que s’han vist afectades, així com les pèrdues econòmiques que suposen, des d’ara i durant les properes setmanes. És important que l’ompliu el més aviat possible per tal de tenir dades de sector també aviat.

Feu arribar aquesta enquesta a totes les professionals de la cultura que considereu que també s’han vist afectats.

Els resultats seran contrastats amb els de les altres organitzacions culturals i amb l’Administració pública, per tal de poder recollir unes dades transversals a nivell de sector que puguin ser d’utilitat a l’hora de valorar els danys i les pèrdues provocats per aquesta situació.

ATENCIÓ: si ja han introduït les dades en algun altre formulari d’alguna associació professional, no omplis aquest per a no duplicar la informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada